Aan de slag

HRM Profielen biedt betrouwbare analyses aan die voor een brede doelgroep inzetbaar zijn. Onze analyses zijn dan ook prettig leesbaar en praktisch toepasbaar. Wil je meer weten over wat DISC en drijfveren precies inhouden?

Klant worden bij HRM Profielen?

Ben je HR-professional, trainer, recruiter of coach en wil je gaan werken met onze analyses? Dan is het mogelijk om klant bij ons te worden.

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden zodat kandidaten een goede uitleg krijgen van onze analyses. Daarom leveren wij onze analyses alleen aan professionals die gecertificeerd zijn voor DISC en/of drijfveren.

Hoe word ik DISC & drijfveren trainer?

HRM Profielen biedt certificeringstrainingen aan om jou als professional te leren werken met onze analyses. Het is mogelijk om een losse DISC- of drijfverencertificeringstraining te volgen of de combinatie DISC- en drijfveren.

Ik ben elders gecertificeerd

Ben je al ergens anders gecertificeerd en wil je graag met onze analyses gaan werken? Dan is het in veel gevallen mogelijk om direct klant bij ons te worden. Wij komen graag met jou in contact zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Ga praktisch aan de slag tijdens de training.

De toepassingsmogelijkheden van DISC en drijfveren

De analyses van HRM Profielen zijn voor meerdere doeleinden in te zetten. De analyses geven mensen inzicht en zorgen voor bewustwording. Zo kunnen ze gebruikt worden voor ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Maar ook bij recruitment om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.