Aan de slag met onze analyses

HRM Profielen biedt betrouwbare analyses aan die voor een brede doelgroep inzetbaar zijn. Onze analyses zijn dan ook prettig leesbaar en praktisch toepasbaar. Wil je meer weten over wat DISC en drijfveren precies inhouden?

Klant worden

Ben je HR-professional, trainer, recruiter of coach en wil je gaan werken met onze analyses? Dan is het mogelijk om klant bij ons te worden. Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden zodat kandidaten een goede uitleg krijgen van onze analyses. Daarom leveren wij onze analyses alleen aan professionals die gecertificeerd zijn voor DISC en/of drijfveren.

De mogelijkheden

Bij HRM Profielen zijn er twee mogelijkheden als het gaat om certificering:

Ik ben nog niet gecertificeerd voor DISC en/of drijfveren

HRM Profielen biedt certificeringstrainingen aan om jou als professional te leren werken met onze analyses. Het is mogelijk om een losse DISC of drijfverencertificeringstraining te volgen of de combinatie DISC- en drijfverencertificeringstraining.

Hoe word ik als HR Professional DISC & drijfveren gecertificeerd?

Hoe word ik een DISC en drijfveren trainer bij HRM Profielen?

Ik ben al elders gecertificeerd voor DISC en/of drijfveren

Dan is het in veel gevallen mogelijk om direct klant bij ons te worden. Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk hier de verschillende toepassingsgebieden van DISC en drijfveren:

Verdiepingstraining DISC en drijfveren in teams

Werk jij met veel met teams en wil je meer halen uit de DISC en drijfverenanalyse? Dan is het mogelijk om bij HRM Profielen om een verdiepingstraining te volgen. Deze training is speciaal bedoeld voor professionals die al enige ervaring hebben met het inzetten van de analyses in teams.