Slider

Certificeringen en trainingen

HRM Profielen is een opleidingsinstituut met 20+ jaar ervaring in DISC en drijfveren. Naast de certificeringstrainingen bieden wij diverse verdiepingstrainingen aan. Alle trainingen worden ook incompany gegeven.

kwaliteit

Certificering

Onze certificeringstrainingen zijn erop ingericht om jou gedegen kennis bij te brengen van de theorie achter onze analyses. Daarnaast leer je de analyses correct en effectief toe te passen.

geslaagd

Verdieping

Onze verdiepingstraining is erop ingericht om jouw kennis over de theorie verder te verdiepen. Het gaat hier om trainingen voor (HR-)professionals die al de nodige expertise en ervaring hebben.

team

Incompany

We kunnen ons goed voorstellen dat je als organisatie behoefte hebt aan een maatwerkprogramma. Stel jouw ontwikkelprogramma samen op basis van de behoefte die speelt binnen jullie organisatie.

Waarom kies je voor HRM Profielen?

Wij vinden dat zelfinzicht en bewustwording voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom zijn onze analyses laagdrempelig, betrouwbaar en voor een brede groep inzetbaar. Onze trainingen zijn er dan ook op gericht om de analyses op een praktische manier in te zetten. De voordelen op een rij:

  • Afwisselende training met aandacht voor theorie en praktische oefeningen;
  • Kleine groepen waardoor er ruimte is voor inbreng en feedback;
  • Onze trainers (met 20+ jaar praktijkervaring) weten je enthousiast en inspirerend mee te nemen;
  • HRM Profielen is een servicegerichte organisatie; ook na de training staan we voor je klaar;
  • En niet onbelangrijk: toegankelijke tarieven.

Al bekend met DISC en drijfveren? 

Mogelijk ben je al bekend met DISC en drijfveren en wil je meer weten over de mogelijkheden die we jou of je organisatie te bieden hebben. Stel jouw vraag via ons contactformulier, mail naar info@hrmprofielen.nl of bel naar 085 876 97 41.