Slider

Incompany Ontwikkelprogramma

Als opleidingsinstituut leiden we (HR-)professionals, trainers, recruiters en teamcoaches op om onze analyses te begrijpen, doorgronden en toe te passen. Op deze wijze stel je jezelf in staat om vanuit de verkregen inzichten en de opgedane kennis aan te sluiten op vragen welke voor jouw organisatie relevant zijn.

Het doel is om medewerkers, teams en organisaties zelfstandig aan de slag te laten gaan en te ondersteunen in groei en ontwikkeling.

DISC-en-communicatie-een-perfecte-combinatie

Intake en offerte

Op basis van de intake zal een eerste voorstel uitgebracht worden hoe het ontwikkeltraject vorm te geven en welke rol DISC en drijfveren hierin spelen.

handtekening

Definitief voorstel

Op basis van jullie (eventuele) aanvullende wensen ontvangen jullie een definitief voorstel vanuit HRM Profielen.

Leer meer over DISC en de gedragsanalyse

Start programma

Onze (extern ingehuurde) trainer zal het programma verder afstemmen met de organisatie. Wat rest is om als organisatie te blijven leren.

Waarom kiezen voor een incompany ontwikkelprogramma?

HRM Profielen levert haar analyses uitsluitend aan gecertificeerde partners en niet rechtstreeks aan de eindgebruiker. We vinden het belangrijk dat onze samenwerkingspartners gedegen kennis hebben van de instrumenten en de toepassing ervan in de praktijk. Niet alleen om de kwaliteit hoog te houden van ons merk, maar om de uitkomsten van een analyse goed te kunnen duiden en vertalen naar de context van de respondent.

Na een certificering of verdiepingstraining bij HRM Profielen kun jij elke uitkomst van een DISC- en/of drijfverenanalyse begrijpelijk en met diepgang terugkoppelen aan jouw deelnemer, waarmee jij het verschil kunt maken.

De incompany training wordt intern verzorgd en zal in de meeste gevallen op het kantoor van de organisatie plaatsvinden.

DISC en drijfveren Benelux opleiding en training in België

Wat kan je verwachten?

  • Training afgestemd op de vraag vanuit de organisatie.
  • De mogelijkheid om de training in het Engels te laten verzorgen.
  • Uitsluitend deelnemers vanuit de eigen organisatie.
  • 1 oefenprofiel per deelnemer om in te zetten binnen de organisatie of bij klanten.
  • Een gezamenlijk account van waaruit gewerkt kan worden.
  • Officieel certificaat en online keurmerk voor op de website of sociale kanalen.
  • Servicegericht; ook na de training zijn wij er om je te helpen.

Zie hieronder in de basis toegelicht welke stappen we met je doorlopen. Ook heb je de mogelijkheid om een conceptofferte te ontvangen. Zo krijg je al een eerste indicatie in de kosten die een ontwikkelprogramma mogelijk met zich meebrengen.

Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons met betrouwbare en betaalbare assessments die prettig leesbaar (breinvriendelijk) en praktisch toepasbaar zijn door duidelijke uitleg en praktische voorbeelden. Dit resulteert in een grote herkenbaarheid van het persoonlijke profiel van de respondent. Maar liefst 97% van de respondenten voor wie een profiel is opgesteld herkende zich er volledig in.

In ons Incompany Ontwikkelprogramma staan twee belangrijke pijlers binnen het menselijke denken en handelen centraal, namelijk gedrag (DISC) en drijfveren.

prijs

Met 20+ jaar ervaring hebben we alles in huis om een gedegen ontwikkelprogramma vorm te geven.

Word expert op het gebied van de DISC analyse

Wij zijn trots op een 9.1 uit 200+ beoordelingen van onze huidige samenwerkingspartners.

analyse

Inmiddels hebben we al 10.000+ analyses uitgezet en zijn we zeer ervaren in het nabespreken van analyses.

Hoe helpen wij bij de ontwikkeling van mensen en organisaties?

We doen dit door (internationale) organisaties te faciliteren om zelf recruitment effectiever en efficiënter in te richten; talent beter te benutten door persoonlijke ontwikkeling; samenwerking binnen teams te versterken door teamontwikkeling en leidinggevenden te ondersteunen in het ontwikkelen van leiderschap.

Deze samenwerkingspartners gingen je onder andere voor:

Logo Nomilk2day
Logo Rabobank
Logo Nomilk2day engineering
logo-vodafone
Logo Burgers' Zoo
Logo League of Leaders
Logo Visio
logo ivc evidensia academy
Van drijfveren tot successen: hoe motivatie leidt tot groei

Download onze Incompany Brochure