Slider

Verdiepingstraining

Een verdiepingstraining bij HRM Profielen is bedoeld als aanvulling op de certificering. Je bent al bekend met DISC en/of drijfveren, maar wilt jouw vaardigheden in het toepassen van onze analyses verdiepen. We bieden trainingen aan vanuit verschillende vakgebieden. Op deze manier kan je nog meer impact realiseren aan de hand van onze uitgebreide HR-instrumenten. Hieronder zie je welke trainingen er aangeboden worden:

HRM Profielen slider
DISC-en-communicatie-een-perfecte-combinatie

DISC in teams

Een actieve trainingssetting waarin je leert hoe je de DISC analyse en teamanalyse DISC kan inzetten en toepassen bij teamontwikkeling.

Verdiepingstraining HRM Profielen

De meerwaarde van onze trainingen

Voor HR-professionals, recruiters, trainers en coaches een toegankelijk instrument dat kan ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling, recruitment, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. De voordelen van trainingen bij HRM Profielen:

  • Interactieve trainingsetting (max. 10 deelnemers);
  • Je ontvangt werkvormen en trainingstools om te gebruiken binnen jouw werkzaamheden;
  • Certificaat en digitaal keurmerk;
  • Servicegericht; ook na de training zijn wij er om je te helpen.

HRM Profielen slider
certificering

Wist je dat we ook certificeringstrainingen aanbieden?

Wil je graag gaan werken met de DISC en drijfverenanalyse maar ben je nog niet gecertificeerd? Dan bieden wij de certificeringstraining aan. Een waardevolle training waarin je veel kennis opdoet over onze analyses zodat je deze binnen jouw werkveld kan gaan inzetten.

FAQ

  • De kosten bedragen € 749,- per verdiepingstraining. Kijk op deze pagina naar de verschillende trainingsdata.

  • Omdat het om een verdiepingstraining gaat, is het noodzakelijk om gecertificeerd te zijn. Op deze manier beschik je over de nodige algemene kennis en kan er tijdens de training ook daadwerkelijk de diepte in gegaan worden.

  • De verdiepingstrainingen bevatten veel praktische oefeningen en er is veel interactie. Daarom worden deze trainingen alleen fysiek aangeboden op onze locatie in Ressen. Het is dus niet mogelijk om online aan te sluiten.

Staat jouw vraag er niet tussen?