Coacheffect

Caroline Klein
Management Coach
06 50808456

Treubweg 16
1112 BA Diemen

Coaching & leiderschapstrajecten

Coacheffect biedt effectieve en plezierige individuele leiderschapstrajecten voor startende managers waarin we samen ingaan op alle aspecten van leiderschap. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten en capaciteiten, inzicht in jouw rol als leidinggevende. We werken aan het verbeteren van je gesprekstechnieken en jouw persoonlijke effectiviteit. Je leert om je medewerkers te motiveren en aan te sturen op een manier die bij jou past. Het geeft je overzicht en structuur en het is persoonlijk en op maat, waardoor je zelf kunt bepalen bij welke aspecten we wat langer stilstaan. Voorafgaand aan het traject worden een talenten- en een drijfverenanalyse uitgevoerd.

Deze trajecten helpen startende managers effectieve en inspirerende leiders te worden, wat leidt tot betere resultaten en meer energie en plezier voor jou en jouw team. Voor iedereen die nog niet zo lang bezig is als leidinggevende (maximaal 2 jaar) of binnenkort start.

Caroline Klein van coacheffect krijgt veel energie van het werken met startende managers. Zij is gecertificeerd NOBCO/EMCC Senior Coach en heeft zelf gewerkt in verschillende leidinggevende en adviserende rollen in diverse sectoren.

Mijn coachruimte bevindt zich in Diemen en ik werk veel online.

 

Diensten

Coaching
Teamcoaching

Terug

Onderscheidend vermogen
De beste analyses
Jouw groei staat voorop