Slider

DISC en drijfveren producten

DISC Display set

disc display set

Verzorg je veel trainingen waarbij je DISC inzet? En ben je veel onderweg? Dan is de DISC display set echt iets voor jou!

Op de DISC Display set vind je kenmerken van elke gedragsstijl. Elke display beschrijft een unieke DISC stijl. Handig om altijd bij je te hebben. Presenteer de verschillende kenmerken van elke DISC gedragsstijl op een 𝗵𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗲𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗲𝗿.

✔️ Gemakkelijk mee te nemen
✔️ Eenvoudig neer te zetten
✔️ Voorzien van een standaard op de achterzijde voor stabiele plaatsing
✔️ Compact formaat: 42 x 29,7 centimeter

49,95,- per set
De prijs is incl. verzendkosten en excl. btw
Levering binnen 2 werkdagen

EHBD DISC boekje

Eerste-Hulp-Bij-DISC boekje A6

Eerste Hulp Bij DISC (EHBD) is een beknopt en praktisch boekje over DISC en is bedoeld om je in korte tijd meer inzicht te geven in de wereld van DISC. De DISC-gedragsanalyse is een instrument waarmee de interactie van een persoon met zijn of haar omgeving in kaart gebracht wordt. DISC vertelt meer over hoe iemand communiceert en overkomt op anderen.

✔️ Afmeting: A6
✔️ Materiaal: Stevig papier
✔️ Per set van 5 stuks

9,95,- per 5 stuks
De prijs is incl. verzendkosten en excl. btw
Levering binnen 2 werkdagen

DISC Teammat

DISC mat team spel

De DISC mat is voorzien van een afbeelding van het DISC teamprofiel. Het wordt vaak gebruikt bij trainingen op het gebied van teamontwikkeling. De mat is 3 X 3,20 meter en gemaakt van een dik doek. Hierdoor is de mat makkelijk op te vouwen en mee te nemen. Het materiaal is zo dat het ook met een doekje schoon te maken is. De mat kan ook gepersonaliseerd worden door naast het logo van HRM Profielen ook jouw logo te laten plaatsen. Wel hebben we jouw logo dan nodig als EPS bestand.

✔️ Afmeting: 3m x 3,20m
✔️ Materiaal: (dik) stof
✔️ Personalisatie mogelijk met eigen logo (extra kosten € 50,-)

195,- per stuk
245,- per stuk met eigen logo
De prijs is incl. verzendkosten en excl. btw
Levering binnen 10 werkdagen

DISC Kaartjes

HRM-Profielen-DISC-kaartjes

De DISC kaartjes zijn handzame kaartjes met een beknopte beschrijving van de vier verschillende DISC kleuren. Het kaartje is in A5 formaat en gemaakt van karton. Hierdoor is het een stevig kaartje dat mooi dienst kan doen als geheugensteuntje voor de deelnemers. De kaartjes worden per 25 stuks verkocht.

✔️ Formaat: A6
✔️ Materiaal: Dun (stevig) karton
✔️ Per set van 25 stuks

14,95,- per 25 stuks
De prijs is incl. verzendkosten en excl. btw.
Levering binnen 2 werkdagen

DISC Banners

Afbeelding over de DISC en drijfveren certificering van HRM Profielen.

Verzorg je veel trainingen waarbij je DISC inzet? Dan bieden wij ook de DISC banners aan. Elke DISC banner omschrijft één DISC-gedragsstijl met de verschillende kenmerken en eigenschappen. De banners zijn 1.85 bij 0.70 meter en via een oprolcassette in elkaar te schuiven. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen naar een traininglocatie. De banners kunnen naast het logo van HRM Profielen worden voorzien met je eigen logo. Hiervoor hebben wij jouw logo als EPS bestand nodig.

✔️Afmeting: 0.85 m x 2.00 m
✔️ Eenvoudig te monteren
✔️ Personalisatie mogelijk met eigen logo (extra kosten € 50,-)

395,- voor vier banners
445,- voor vier banners met eigen logo
De prijs is incl. verzendkosten en excl. btw
Levering binnen 10 werkdagen

DISC Teamweb whiteboard stickers

HRM-profielen-whiteboard-sticker-teamweb

Verbeter teamcommunicatie met onze DISC Teamprofiel Whiteboard Sticker! Deze sticker combineert het DISC-gedragsmodel met een praktisch whiteboard. De sticker is 90×60 cm en is door het materiaal keer op keer beschrijfbaar en makkelijk afneembaar. De kleuren van DISC bieden snel inzicht in teamleden. Bevorder interactie, deel ideeën en stel doelen direct op de sticker.

✔️ Afmeting: 90cm x 60cm
✔️ Praktische sticker die functioneert als whiteboard
✔️ Keer op keer beschrijfbaar en makkelijk afneembaar

39,95,- per stuk
De prijs is incl. verzendkosten en excl. btw
Levering binnen 5 werkdagen

DISC profiel op basis van het DISC model.

EXTRA SERVICE: Analyses laten inbinden en verzenden

Hoewel de meeste rapporten tegenwoordig gemaild worden, is het soms ook leuk om de rapportage als hardcopy te krijgen. Het geeft leuk weg en je kan er nog eens in bladeren. Daarom bieden wij aan om de rapporten in te binden, te voorzien van een kaft en op te sturen.

Kosten: 14,95 per analyse (excl. btw en incl. verzendkosten)
Levertijd: binnen 2 werkdagen

Neem gerust contact op wanneer je meer wilt weten over de inbindservice van HRM Profielen.

Sleutel tot effectieve HR en coaching

Download hier de gratis werkvormenbundel!

HRM Profielen heeft een gratis bundel met werkvormen ontwikkeld om mensen te helpen met DISC en drijfveren. Deze bundel biedt praktische oefeningen voor persoonlijke en professionele groei. Het is een waardevolle bron voor het verbeteren van communicatie, samenwerking en leiderschap in diverse contexten.

Onze analyses helpen het zelfstandig werken

Bestelling plaatsen

HRM Profielen ontleent zich nog geen rechten aan onderstaand bestelformulier. Je zit nergens aan vast. Je ontvangt binnen een werkdag een e-mail met daarin aanvullende vragen.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ook direct mailen naar info@hrmprofielen.nl of neem telefonisch contact op via 085 876 97 41

Assessments

HR partner in DISC en drijfveren

Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige analyses, maar ook voor een betrouwbare, toegankelijke en betaalbare training of opleiding. We vinden dat onze analyses voor een brede doelgroep beschikbaar moeten zijn. Vandaar dat wij waarde hechten aan een goede prijs- kwaliteit verhouding. We bieden op dit moment drie analyses aan, welke ook gecombineerd met elkaar in te zetten zijn:

Daarnaast bieden we verschillende trainingen aan om de analyses op een juiste manier te leren toe te passen:

Door duidelijke toelichtingen en afbeeldingen zorgen wij voor toegankelijke en praktisch toepasbare analyses.