DISC en drijfveren gecertificeerd worden

Samen creëren we meer impact bij jouw werk- of opdrachtgever. Wij door het leveren van professionele analyses en jij door de onderscheidende manier waarop je deze inzet. Je wordt opgeleid door zeer ervaren trainers met meer dan 20 jaar ervaring in het vak.

Hoe wordt je een DISC trainer?

Wat zijn de mogelijkheden?

HRM Profielen verzorgt elke maand DISC en drijfveren certificeringstrainingen. De trainingen zijn los te volgen of als combinatie. Beide trainingen duren een dag en worden aansluitend aan elkaar gegeven. Wanneer je kiest voor de combinatietraining ben je dus in twee dagen officieel DISC en drijfveren gecertificeerd.

Lees meer over de trainingen en de mogelijke data:

Veel van onze klanten kiezen voor de combinatietraining. Dit zorgt ervoor dat je twee dagen achter elkaar veelal met dezelfde mensen de training volgt. Hierdoor kan je sneller de verdieping zoeken om van én met elkaar te leren. Ook trainen we in kleine groepen zodat er voor iedereen ruimte is voor inbreng en feedback.

De mogelijkheid van de online certificeringstraining

Onze trainingen worden hybride gegeven. Dat wil zeggen dat deze zowel fysiek op onze locatie als online aangeboden worden. De inhoud  is hetzelfde, alleen de wijze waarop is anders. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om deel te nemen in de vorm die het beste bij je past. Wil je meer weten over de online certificeringstraining? Klik dan op onderstaande button.