Slider

Onze expertise

HRM Profielen faciliteert mensen, teams en organisaties bij hun ontwikkeling. Dit begint bij het creëren van inzicht en bewustwording. Dat doen we met professionele en toegankelijke assessments en certificeringstrainingen om met deze assessments te kunnen werken. Wij bekijken ontwikkeling vanuit vier invalshoeken:

DISC in recruitment

Recruitment

Het succes van een organisatie hangt sterk af van de mensen binnen de organisatie. Het begint bij de juiste mensen op de juiste plek, waarbij het aanwezige potentieel ten volle wordt benut. Hoe zorg je daarvoor?

De kunst van coachend leidinggeven

Persoonlijke ontwikkeling

Waar staat iemand en waar wil diegene naartoe? Dit inzicht biedt de DISC-gedrags- en drijfverenanalyse. Vanuit daar kunnen gerichte keuzes gemaakt worden op het gebied van iemands carrièrepad en loopbaanontwikkeling.

DISC en drijfveren Benelux opleiding en training in België

Teamontwikkeling

Inzicht krijgen in de samenstelling van het team, weten wat de sterke en aandachtspunten zijn en waar er kansen liggen voor het team. Op deze manier wordt inzichtelijk op welke punten het team zich verder kan ontwikkelen.

DISC teamoverleg

Leiderschapsontwikkeling

Welke eigenschappen en vaardigheden zijn nodig om medewerkers op een effectieve wijze leiding te geven? Hoe kan je ervoor zorgen dat je als leidinggevende het beste uit je mensen haalt en hen blijft motiveren?