Onze expertise

HRM Profielen wil mensen en organisaties helpen bij hun ontwikkeling. Dit begint naar onze mening bij inzicht en bewustwording. Onze visie is dat dit essentieel is om de juiste stappen voorwaarts te zetten. Wij benaderen daarom ontwikkeling vanuit vier invalshoeken:

Leer hoe DISC en drijfveren je kunnen ondersteunen in het vinden van de perfecte kandidaat voor jouw organisatie.

Recruitment

Het succes van een organisatie hangt sterk af van de mensen binnen de organisatie. Het begint bij de juiste mensen op de juiste plek, waarbij het aanwezige potentieel ten volle wordt benut. Hoe zorg je daarvoor?

Wat is persoonlijke ontwikkeling en waarom investeren in persoonlijke ontwikkeling?

Persoonlijke ontwikkeling

Waar staat iemand en waar wil diegene naartoe? Dit inzicht biedt de DISC-gedrags- en drijfverenanalyse. Vanuit daar kunnen gerichte keuzes gemaakt worden op het gebied van iemands carrièrepad en loopbaanontwikkeling.

Teamontwikkeling

Inzicht krijgen in de samenstelling van het team, weten wat de sterke en aandachtspunten zijn en waar er kansen liggen voor het team. Op deze manier wordt inzichtelijk op welke punten het team zich verder kan ontwikkelen.

Leiderschapsontwikkeling

Welke eigenschappen en vaardigheden zijn nodig om medewerkers op een effectieve wijze leiding te geven? Hoe kan je ervoor zorgen dat je als leidinggevende het beste uit je mensen haalt en hen blijft motiveren?