Slider

FAQ

Veel gestelde vragen

 • Wij leveren de analyses aan HR-professionals, trainers, recruiters of andere professionals die zich bezig houden met de ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarbij is het belangrijk dat klanten die met onze analyses werken gecertificeerd zijn.

 • Wij hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Elk individu is uniek net zoals elke analyse. Daarom vinden wij het belangrijk dat degene die met de analyses werkt de achtergrond en het gedachtengoed van onze analyses kan doorgronden. Lees hier meer over onze certificeringstraining.

 • In veel gevallen hoeft dat niet. Wanneer je elders gecertifieerd bent voor DISC en/of drijfveren beschik je doorgaans over voldoende kennis, inhoud en ervaring. Neem gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

   

 • Nee helaas leveren wij niet aan particulieren. Je kan dus geen losse analyses kopen. Wel brengen wij je graag in contact met onze klanten die opgeleid zijn om met onze analyses te werken.

   

 • Als je bij ons de certificeringstraining volgt, krijg je 3 gratis oefenprofielen. Hiermee kan je het geleerde in de praktijk toepassen. Daarna ga je inderdaad per afgenomen analyse betalen. Neem contact met ons op voor de tarieven.

   

 • Net als onze analyses, willen wij het voor onze klanten ook laagdrempelig houden. Wij werken niet met verplichte minimale afnames en wij rekenen ook geen jaarlijkse fee. Wij factureren de afgenomen analyses achteraf, aan het begin van de nieuwe maand.

   

 • DISC is een model dat het menselijke voorkeursgedrag in kaart brengt. Wil je hier meer over weten, kijk dan bij wat is DISC?

   

 • Drijfveren geven weer wat iemand belangrijk vindt in het leven en vanuit welke situatie degene geneigd is om in actie te komen. Lees hier meer over bij wat zijn drijfveren?

   

 • Bij DISC gaat het om het in kaart brengen van gedrag. Hierbij gaat het erom wat iemand laat zien. Het is dan ook zichtbaar voor de omgeving. Bij drijfveren gaat in op het waarom achter het gedrag. Het bevindt zich op onbewust niveau en wordt gezien als de motor achter ons gedrag. DISC is als het ware de buitenkant en drijfveren de binnenkant.

   

 • Met de DISC- en drijfveren vergroot je jouw impact als trainer, coach, consultant of HR professional. De analyses kunnen binnen een breed spectrum binnen je werkgebied ingezet worden. Het geeft mensen inzicht en zorgt voor bewustwording. Zo kan je de profielen gebruiken voor ontwikkeling van individuen, teams en organisaties. Ook bij selectie en assessments bieden onze instrumenten duidelijke meerwaarde.

 • De teamanalyse DISC is een uitgebreide rapportage over de samenstelling van een team. Dit rapport wordt samengesteld aan de hand van de individuele DISC-analyses van de deelnemers. Leer meer over de teamanalyse.

   

 • De DISC- en drijfverenanalyse zijn naast het Nederlands ook in het Engels beschikbaar. De DISC-analyse is daarnaast ook in het Frans en Duits beschikbaar. De DISC teamanalyse is in het Nederlands en Engels beschikbaar.

   

 • Wij snappen heel goed dat je een beeld wilt hebben van hoe onze rapporten opgebouwd zijn en eruit zien. Kijk dan hier om de verschillende voorbeeldrapporten te downloaden.

   

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel hem dan via ons contactformulier!