FAQ

FAQ

Onderstaand enkele veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Wij helpen je graag verder. Neem dan contact met ons op. 

Kan ik bij jullie als particulier of als medewerker een DISC-analyse kopen?

Helaas kun je als particulier geen assessments kopen. We kunnen je wel in contact brengen met één van onze netwerkpartners. Neem daarvoor gerust contact met ons op.  

Waarom een certificering?

We hechten er veel waarde aan dat een respondent zich volledig herkent in onze analyses. Elk individu is uniek. Elke HRM analyse is uniek. Zelfs wanneer 2 respondenten precies dezelfde score op gedrag en drijfveren hebben. Daarbij beschrijft een analyse altijd slechts een gedeelte van iemands persoonlijkheid. Een goede assessor is in staat om praktijkvoorbeelden te geven van de manier waarop het gedrag en de drijfveren van de respondent zich nog meer kan uiten. We vinden het dan ook belangrijk dat je de achtergrond en het gedachtengoed van onze analyses kunt doorgronden. 

Ik ben elders al gecertificeerd voor DISC en/of Drijfveren. Moet ik dan nog een certificering doen?

Nee, meestal niet. Wanneer je elders vrij recent nog gecertifieerd bent voor DISC en/of drijfveren beschik je doorgaans over voldoende kennis, inhoud en ervaring. Neem gerust even contact op om met ons te overleggen wat in jouw situatie wenselijk is. 

Wat kost een assessment bij jullie?

Tarieven voor onze assessments zijn op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Onderscheidend vermogen
De beste analyses
Jouw groei staat voorop