Slider

Certificering en opleiding in DISC & Drijfveren binnen de Benelux

DISC en drijfveren Benelux opleiding en training in België

HRM Profielen is aanbieder van opleidingen en training in DISC en drijfveren binnen de Benelux. We zijn leveranciers van hoogwaardige analyses. Onze klanten zijn onder andere HR professionals binnen organisaties, trainers, coaches en recruiters. Omdat wij kwaliteit belangrijk vinden, kunnen onze analyses alleen ingezet worden als u daarvoor bent gecertificeerd. Daarom leiden wij mensen op om onze analyses op een professionele wijze te leren inzetten.

De DISC en drijfverentraining is in Nederland op locatie, online te volgen, maar het is ook mogelijk om in België opgeleid te worden.

Kies voor een training die bij u past

De DISC analyse is een internationaal instrument dat over de hele wereld wordt ingezet. Ook HRM Profielen heeft een aantal internationale klanten die onder andere in België actief zijn. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij de training gaan geven in het land waar de analyses ook ingezet worden. En dan niet alleen DISC maar ook drijfveren. Door de DISC en drijfveren opleiding in België aan te bieden, maken wij mooie stappen binnen de Benelux. Op deze manier blijven ook wij ons ontwikkelen en hopen we daarmee aan de behoefte van onze (internationale) klanten te voldoen.

De DISC en drijfverenanalyse, wat houdt het precies in?

De DISC analyse is een gedragsanalyse waarmee het voorkeursgedrag van iemand in kaart wordt gebracht. Het betreft een weergave van de wijze waarop we dingen doen zoals we doen en de wijze waarop we op onze omgeving reageren. U krijgt een beeld van wat iemand qua gedrag laat zien.

Lees meer over het DISC model

Bij de drijfverenanalyse gaat het om het waarom achter het gedrag. Wat motiveert iemand en waardoor komt iemand wel of niet in actie. Juist de combinatie van DISC en drijfveren zorgt voor bewustwording en inzicht.

Lees meer over drijfveren

Met analyses in meerdere talen en stijlen sluiten we perfect aan op de behoefte van onze Belgische klanten

Na de certificering kunt u vanuit uw eigen account analyses gaan uitzetten. De analyses zijn beschikbaar in meerdere talen en stijlen. De mogelijkheden op een rij:

  • DISC en drijfverenanalyse in het Nederlands;
    • Maak een keuze tussen een formele of informele aanspreekvorm.
  • DISC en drijfverenanalyse in het Engels;
  • DISC analyse in het Frans;
  • Teamanalyse DISC in het Nederlands.

Neemt u gerust een kijkje bij onze DISC analyse en drijfverenanalyse voor meer informatie.

Wat kunt u verwachten van de certificering DISC en drijfveren?

De fysieke certificeringstraining wordt in Antwerpen verzorgd. De certificeringstraining ziet er als volgt uit:

Stap 1: Ter voorbereiding zal u zelf de analyse invullen. Zo krijgt u inzicht in uw voorkeursstijlen en wat u motiveert.

Stap 2: U doorloopt de e-learning van DISC en drijfveren. Zo maakt u alvast kennis met de theorie achter de analyses.

Stap 3: Twee trainingsdagen (aansluitend op elkaar)

    • Dag 1, de DISC certificering
    • Dag 2, de drijfverencertificering

Stap 4: Uw eigen account van waaruit u de analyses kan beheren.

Mocht u liever alleen de DISC of drijfveren opleiding volgen, dan is dat ook mogelijk. De training zal dan uit één dag bestaan.

Meer weten over de DISC en drijfveren certificering?

Bekijk op welke data we de DISC en drijfveren certificering aanbieden.

Wilt u graag met ons overleggen wat wij voor u kunnen betekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Wij zijn te bereiken via info@hrmprofielen.nl, bel naar 085 8769741 of stel uw vraag via het contactformulier.