Larissa van den Berg

Accountmanager bij HRM Profielen

Mijn commerciële drive en interesse in persoonlijke ontwikkeling zorgen ervoor dat ik met veel plezier de rol van Accountmanager vervul binnen HRM Profielen. Ik ben gedreven, nieuwsgierig, positief en haal er energie uit als ik nieuwe dingen mag leren. Zo ga ik graag het gesprek aan met onze bestaande en nieuwe netwerkpartners om mee te denken in oplossingen. Daarbij vind ik het belangrijk om te weten wat onze klanten bezighoudt. Door echt naar onze klanten te luisteren, streef ik naar een oprecht betrokken samenwerking.

Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie heb ik kunnen ervaren hoe je als persoon kunt groeien door bewust naar je eigen gedragspatroon te kijken. Ook heb ik geleerd dat drijfveren nog veel meer zeggen over wat iemand motiveert en waarom iemand juist wel of niet in beweging komt. Zelfinzicht zorgt ervoor dat mensen de beste versie van zichzelf kunnen creëren, beter kunnen communiceren en samenwerken. De DISC- en drijfverenanalyses kunnen hier heel goed bij helpen. Daarom zet ik me graag in voor HRM Profielen om de analyses toegankelijk te maken voor een breder publiek. Voor mij dus een afwisselende functie in een inspirerende en bijzondere werkomgeving.

Ons kantoor staat in Ressen bij Nijmegen, landelijk gelegen met veel groen. We hebben zelfs een eigen huisfazant.. Hoe leuk is dat?