Netwerkpartners

Netwerkpartners hrm profielen

Onze klanten zijn netwerkpartners: HR-professionals, trainers, coaches en consultants die zich richten op het selecteren en ontwikkelen van medewerkers, teams en organisaties. 

HRM Profielen vindt het belangrijk dat een respondent zich herkent in het assessment. De uitleg van de assessor is van grote toegevoegde waarde. Dit zorgt bij de respondent voor meer bewustwording, verdieping en een bredere kijk. HRM Profielen werkt daarom met gecertificeerde professionals die door ons worden getraind in de werking en toepassing van onze assessments. Individuele eindklanten behoren niet tot onze directe doelgroep. Zij worden bediend door onze gecertificeerde netwerkpartners

Kwaliteit is Key!

Net zoals we veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze assessments, vinden we de kwaliteit van onze netwerkpartners minstens zo belangrijk. Daarom werken we met gecertificeerde professionals die door ons getraind en gecoacht worden, zodat zij het verschil kunnen maken bij hun opdrachtgevers. Hiermee creëren we samen meer impact: Wij door het leveren van professionele analyses, jij door de onderscheidende manier waarop je deze inzet en het resultaat dat je daarmee bereikt. Je wordt door zeer ervaren trainers en coaches begeleid; zij hebben kennis van zaken en 20 jaar ervaring in het vak.

Portfolio

HRM Profielen biedt gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geeft inzicht in de kwaliteiten van mensen (mensen, teams en organisaties).

Hierbij biedt HRM Profielen trainings- en coachingstools aan, waarmee onze netwerkpartners assessments op een inspirerende en effectieve manier in kunnen zetten bij hun doelgroep. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze online assessments en tools? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

 

Onderscheidend vermogen
De beste analyses
Jouw groei staat voorop