Slider

DISC en drijfveren analyses

Header Tom de Waard

Onze DISC- en drijfverenanalyses

Bekijk de DISC analyse

De DISC gedragsanalyse is gebaseerd op het DISC model en wordt ook wel de DISC test of DISC kleurentest genoemd. Het brengt de voorkeursstijlen in gedrag en communicatie in kaart en biedt hier inzichten in.

Drijfveren certificering

De drijfverenanalyse  brengt de innerlijke motivatoren van een persoon in kaart, gebaseerd op de drijfveren van Spranger. Het geeft weer waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet, waar iemand enthousiast van wordt.

Bekijk de teamanalyse DISC van HRM Profielen

De Teamanalyse DISC is een uitgebreid rapport. Je stelt deze analyse samen uit de verschillende individuele DISC analyses. Krijg inzicht in de samenstelling van het team, hoe is het team opgebouwd en waar liggen nog kansen.

HRM Profielen DISC certificering

Waarvoor zijn onze analyses in te zetten?

Om inzicht in mensen te verkrijgen biedt HRM Profielen verschillende analyses aan. Hiermee krijg je op een toegankelijke wijze een beeld van de kwaliteiten en ontwikkelpunten van mensen, teams en organisaties.

De analyses van HRM Profielen zijn in te zetten voor onder andere:

 

DISC en Drijfveren analyses inzetten als trainer

Kwaliteit is onze kracht

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden, zodat kandidaten een goede uitleg van onze analyses krijgen. Daarom leveren wij onze analyses alleen aan HR-professionals, recruiters, trainers en coaches die gecertificeerd zijn.

Ben je al elders gecertificeerd voor DISC en/of drijfveren? Dan kan je in overleg in veel gevallen direct onze analyses inkopen. Neem dan contact op met HRM Profielen. Wij helpen je graag verder.

HRM Profielen slider
Leiderschap-en-communicatie-de-verbinding-versterken

Gecertificeerd worden bij HRM Profielen?

Wil je met onze analyses aan de slag en ben je nog niet gecertificeerd? Dan kan je bij ons de DISC- en/of drijfverencertificering volgen. Een praktische training die ervoor zorgt dat je als professional de analyses kan inzetten in jouw werk.