Onze analyses

Persoonlijkheidstest kleuren voor persoonlijke ontwikkeling, recruitment, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Waarvoor zijn onze analyses in te zetten?

Om inzicht in mensen te verkrijgen biedt HRM Profielen verschillende analyses aan. Hiermee krijg je op een toegankelijke wijze een beeld van de kwaliteiten en ontwikkelpunten van mensen, teams en organisaties.

De analyses van HRM Profielen zijn in te zetten voor onder andere:

 

Bekijk onze DISC-. drijfveren en teamanalyses om aan de slag te gaan.

Om hierin zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden we de volgende analyses aan:

DISC-gedragsanalyse Deze analyse is gebaseerd op het DISC-model en wordt ook wel de DISC-test of DISC-kleurentest genoemd.

Drijfverenanalyse – Deze analyse brengt de innerlijke motivatoren van een persoon in kaart. Het geeft weer waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet, waar iemand enthousiast van wordt.

Teamanalyse DISC – Deze analyse is een uitgebreid rapport dat een volledig beeld geeft van een teamsamenstelling.

Bekijk de DISC analyse kleurentest persoonlijkheidstest gedragsanalyse

De DISC-gedragsanalyse brengt de voorkeursstijlen in kaart. Het geeft inzicht in de verschillende gedragsstijlen die iemand laat zien. Wat zijn de kwaliteiten en wat zijn de ontwikkelpunten?

Bekijk de drijfveren analyse kleurentest persoonlijkheidstest gedragsanalyse

Breng de meest belangrijk innerlijke motivatoren in kaart. Krijg inzicht waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet en wat degene drijft in zijn of haar leven. Wat motiveert jouw mensen?

Bekijk de teamanalyse DISC van HRM Profielen

Stel de teamanalyse samen uit verschillende DISC-analyses. Krijg inzicht in de samenstelling van het team, hoe is het team opgebouwd en waar liggen nog kansen. Wat maakt jouw team sterk?

Hoe wordt je een DISC trainer?

Kwaliteit is onze kracht

Wij vinden het belangrijk om de kwaliteit hoog te houden, zodat kandidaten een goede uitleg van onze analyses krijgen. Daarom leveren wij onze analyses alleen aan HR-professionals, recruiters, trainers en coaches die gecertificeerd zijn.

Ben je al elders gecertificeerd voor DISC en/of drijfveren? Dan kan je in overleg in veel gevallen direct onze analyses inkopen. Neem dan contact op met HRM Profielen. Wij helpen je graag verder.

Gecertificeerd worden bij HRM Profielen?

Wil je met onze analyses aan de slag en ben je nog niet gecertificeerd? Dan kan je bij ons de DISC- en/of drijfverencertificering volgen. Een praktische training die ervoor zorgt dat je als professional de analyses kan inzetten in jouw werk.