Slider

Over ons

over HRM profielen

Over HRM Profielen

HRM Profielen is opgericht in 2016 maar bezit meer dan 20 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van training en ontwikkeling. Vanuit de visie dat ontwikkeling voor iedereen mogelijk moet zijn, is HRM Profielen ontstaan. Wij zijn toegankelijk, servicegericht en altijd betrokken. Ons kantoor is gevestigd in een unieke monumentale kantoorvilla in Velp. Hier wordt met een enthousiast jonge team hard gewerkt om onze klanten te helpen en om ons te blijven ontwikkelen.

“Ontwikkeling begint met zelfinzicht en bewustwording.”

Wij geloven dat zelfinzicht en bewustwording de basis vormt voor persoonlijke groei, leiderschap en (organisatie) ontwikkeling. Vanuit inzicht kan vooruit gekeken worden en kunnen weloverwogen beslissingen gemaakt worden. Hiermee wordt het beste uit mensen en daarmee organisaties gehaald. De diensten en producten van HRM Profielen zijn erop gericht om organisaties hierbij te ondersteunen.

Gedragsprofiel aan de hand van DOCN, maar is niet hetzelfde als DISC.

Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons met betrouwbare en betaalbare assessments die prettig leesbaar (breinvriendelijk) en praktisch toepasbaar zijn door duidelijke uitleg en praktische voorbeelden. Dit resulteert in een grote herkenbaarheid van het persoonlijke profiel van de respondent. Maar liefst 97% van de respondenten voor wie een profiel is opgesteld herkende zich er volledig in.

Lees meer over het onderscheidende vermogen van HRM Profielen.

Hoe helpen wij bij de ontwikkeling van mensen en organisatie?

Onze analyses helpen het zelfstandig werken

We doen dit door (internationale) organisaties te faciliteren om zelf:

Wat bieden we aan?

HRM Profielen hecht veel waarde aan kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een zorgvuldige wijze worden ingezet, wat recht doet aan de mensen die de analyses hebben ingevuld. Om gebruik te kunnen maken van onze producten is certificering essentieel. Daarom bieden wij naast onze producten ook (certificerings)trainingen aan. Tijdens deze trainingen leer je hoe je de achterliggende theorie effectief kunt vertalen naar de praktijk.

Header Tom de Waard
Leiderschap-en-communicatie-de-verbinding-versterken

HRM Profielen hecht veel waarde aan kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze producten op een zorgvuldige wijze worden ingezet, wat recht doet aan de mensen die de analyses hebben ingevuld.

beste-analyse

Praktisch toepasbare analyses; van hoge kwaliteit; prettig leesbaar en met een moderne look. Onze analyses zijn o.a. in te zetten voor recruitment, persoonlijke-, team- en leiderschapsontwikkeling.