Over ons

Maak kennis met HRM Profielen

HRM Profielen biedt gedragsanalyses, drijfverenanalyses en teamanalyses aan en geeft inzicht in de kwaliteiten van mensen (mensen, teams en organisaties).

Wat maakt ons uniek?

HRM Profielen onderscheidt zich met betrouwbare en betaalbare assessments die prettig leesbaar (breinvriendelijk) en praktisch toepasbaar zijn door duidelijke uitleg en praktische voorbeelden. Dit resulteert in een grote herkenbaarheid van het persoonlijke profiel van de respondent. Maar liefst 97% van de respondenten voor wie een profiel is opgesteld herkende zich er volledig in.

Om de impact van onze assessments bij respondenten te vergroten, biedt HRM Profielen inspirerende trainings- en coachingstools die onze gecertificeerde partners kunnen inzetten bij hun cliënten. Hierbij valt te denken aan trainingen, presentaties, coachingsmethoden, oefeningen, filmpjes en onderscheidende werkvormen. Hiermee kun jij als professional nog meer toegevoegde waarde bieden aan jouw cliënten en je onderscheiden van de vele trainers, coaches en HR-mensen die Nederland telt.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze online assessments en tools? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Onderscheidend vermogen
De beste analyses
Jouw groei staat voorop