Slider

Downloads

Header Tom de Waard

Download hier de verschillende rapporten!

Bekijk de DISC analyse

DISC Gedragsanalyse

De DISC gedragsanalyse is gebaseerd op het DISC model en wordt ook wel de DISC test of DISC kleurentest genoemd. Het brengt de voorkeursstijlen in gedrag en communicatie in kaart en biedt hier inzichten in.

Download DISC voorbeeldanalyse

* indicates required

Drijfveren certificering

Drijfverenanalyse

De drijfverenanalyse  brengt de innerlijke motivatoren van een persoon in kaart, gebaseerd op de drijfveren van Spranger. Het geeft weer waarom iemand bepaalde dingen juist wel of juist niet doet, waar iemand enthousiast van wordt.

Download drijfveren voorbeeldanalyse

* indicates required

Bekijk de teamanalyse DISC van HRM Profielen

Teamanalyse DISC

De Teamanalyse DISC is een uitgebreid rapport. Je stelt deze analyse samen uit de verschillende individuele DISC analyses. Krijg inzicht in de samenstelling van het team, hoe is het team opgebouwd en waar liggen nog kansen.

Download voorbeeld teamanalyse DISC

* indicates required

disc-blauw

Download de kenmerkenkaart

De DISC kenmerkenkaart is ontwikkeld als toegankelijk hulpmiddel om individuen en teams inzicht te bieden in hun persoonlijkheidskenmerken en gedragsstijlen. Door gebruik te maken van deze kaart kunnen mensen hun sterke punten identificeren, begrijpen hoe ze met anderen omgaan en leren hoe ze effectiever kunnen communiceren, samenwerken en hun potentieel kunnen maximaliseren, wat leidt tot verbeterde relaties en prestaties in zowel professionele als persoonlijke contexten.

Vraag hier de gratis kenmerkenkaart aan!

* indicates requiredHRM Profielen DISC certificering

Download de sales tips!

In deze gids vind je 5 tips en tricks die zijn gebaseerd op ervaring en succes in de verkoopwereld. Van het opbouwen van sterke klantrelaties tot het sluiten van een deal, meerdere aspecten van het verkoopproces komen aan bod. Met deze praktische adviezen kun je je zelfvertrouwen vergroten en je doelen bereiken.

Vraag de sales tips gratis aan!

* indicates required
Bekijk hier onze blogs!