Slider

Waarom HRM Profielen

prijs

20+ Jaar DISC specialist

training en certificering

100.000+ Analyses uitgezet

certificering

500+ Tevreden klanten

bedankt-voor-je-aanmelding

97% Herkenning: de kracht van onze analyses

Elke dag worden onze analyses ingezet in verschillende sectoren. Deze brede inzetbaarheid en bewezen effectiviteit onderstrepen de hoge standaard van onze assessments.

Wij onderscheiden ons met betrouwbare en betaalbare analyses die prettig leesbaar (breinvriendelijk) en praktisch toepasbaar zijn door duidelijke uitleg en praktische voorbeelden. Dit resulteert in een grote herkenbaarheid van het persoonlijke profiel van de respondent. Maar liefst 97% van de respondenten voor wie een profiel is opgesteld herkende zich er volledig in.

Van drijfveren tot successen: hoe motivatie leidt tot groei

Persoonlijke ondersteuning

Ons team van specialisten staat altijd klaar voor onze klanten. Of je nu vragen hebt over onze analyses, certificeringen, of andere zaken, je kunt altijd bij ons terecht en we helpen je graag verder. We streven ernaar om snel en efficiënt te reageren, zodat je weer verder kunt. HRM Profielen biedt je zo zekerheid en tevredenheid. Wel zo’n geruststellende gedachte!

Sluit je bij ons aan!

Ja, ik wil een gratis HRM Profielen account aanmaken.

Wist je dat je bij HRM Profielen heel gemakkelijk jouw eigen account kunt aanmaken? Zo kan je direct analyses uitzetten. Handig toch?

Maak je account aan via de knop hieronder. Dit kost slechts 2 minuten:

HRM Profielen DISC certificering

Professionals kiezen voor HRM Profielen

Meer dan 500 professionals vertrouwen op ons. Waarom? Simpelweg vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service die we bieden.

Onze klanten beoordelen ons zeer positief. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

De rol van drijfveren in teamdynamiek

HRM Profielen is opgericht in 2016, maar bezit meer dan 20 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van training en ontwikkeling.

Wij vinden dat zelfinzicht de basis vormt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dit zou voor iedereen laagdrempelig toegankelijk moeten zijn.

– Wim Speek, Partner HRM Profielen

Welke baan past bij mij?

Toegankelijke rapportages

Bij HRM Profielen houden we van makkelijk en begrijpelijk. Onze rapporten zijn geen dikke boeken, maar gewoon overzichtelijk en bondig. We willen dat iedereen snapt wat er staat. Geen moeilijke woorden, gewoon duidelijke taal. Wij geloven dat het belangrijk is om ingewikkelde dingen simpel te maken. Daarom geven wij alleen de belangrijkste info, zonder poespas.

Afbeelding over de DISC en drijfveren certificering van HRM Profielen.

Innovatie zit in ons bloed

We blijven constant investeren in het verbeteren van onze analyses en trainingen. Op die manier zorgen we ervoor dat je altijd up-to-date blijft met de laatste trends en ontwikkelingen. We vinden het belangrijk dat onze klanten de hoogste kwaliteit ontvangen.

Een topproduct voor een scherpe prijs. Dat kan bij HRM Profielen. Met meer dan 20 jaar ervaring in DISC en drijfveren weten we als geen ander wat er van onze analyses en certificeringen worden verwacht.

certificaat

Toegankelijke rapportages

Met jouw eigen branding (logo en huisstijlkleuren) waarmee jij je onderscheidt in jouw vakgebied.

Word expert op het gebied van de DISC analyse

97% van de deelnemers herkent zich in onze analyses!

De analyses zijn compact, toegankelijk, nauwkeurigheid en betrouwbaar.

team

Top service

Wij hechten veel waarde aan de samenwerking met onze klanten, we denken graag met je mee.

Blije klanten

Blij klanten, daar doen we het voor

Zie je al die blije gezichten? Dat zijn een paar van onze klanten die bij ons zijn gecertificeerd! 

Een certificering stelt je in staat om als (HR)professional om goed met onze analyses te werken. Als organisatie besteden we veel aandacht aan de (door)ontwikkeling van onze DISC en drijfveren rapportages en vinden het dan ook erg belangrijk dat deze op een correcte manier geïnterpreteerd en toegepast worden.

Voor onze klanten zetten we een stapje extra. Elke dag weer. En dat doen we met veel plezier!

Sluit je bij ons aan!

Maak vandaag je HRM Profielen account aan.

Wist je dat je bij HRM Profielen heel gemakkelijk jouw eigen account kunt aanmaken? Zo kan je direct analyses uitzetten. Handig toch?

Maak je account aan via de knop hieronder. Dit kost slechts 2 minuten:

Ons team

Onze mensen zetten een extra stap voor jou

Bij HRM Profielen willen we verwachtingen overtreffen. Elke dag weer. Met als doel de beste en meest bekwame partner DISC en drijfveren analyses te zijn en te blijven. Korte lijnen, iedereen is welkom en de koffie staat altijd klaar.

We zijn van het type ‘niet lullen, maar poetsen’. Wij zijn aanpakkers en doorzetters die problemen snel oplossen, meedenken, en onze afspraken nakomen. We houden van laagdrempelige en transparante communicatie. Even een korte e-mail sturen of liever bellen? De keuze is aan jou!

DISC in recruitment

Topkwaliteit tegen een betaalbare prijs

We willen dat assessments toegankelijk zijn voor een brede doelgroep. Daarom houden we de kosten laag. We berekenen geen instapkosten of jaarlijkse onderhoudsfee en hanteren geen minimale afname; jij bepaalt zelf hoeveel profielen je nodig hebt. Je betaalt maandelijks achteraf voor de afgenomen analyses, zonder gedoe met codes of de houdbaarheid van aangeschafte credits. Wel zo makkelijk!

Veel gestelde vragen

  • Wij leveren de analyses aan HR-professionals, trainers, recruiters of andere professionals die zich bezighouden met de ontwikkeling van mensen en organisaties. Daarbij is het belangrijk dat klanten die met onze analyses werken gecertificeerd zijn.

  • Nee helaas leveren wij niet aan particulieren.

  • Als je bij ons de certificeringstraining volgt, krijg je 3 gratis oefenprofielen. Hiermee kan je het geleerde in de praktijk toepassen. Daarna ga je inderdaad per afgenomen analyse betalen. Neem contact met ons op voor de tarieven.

  • Net als onze analyses, willen wij het voor onze klanten ook laagdrempelig houden. Wij werken niet met verplichte minimale afnames en wij rekenen ook geen jaarlijkse fee. Wij factureren de afgenomen analyses achteraf, aan het begin van de nieuwe maand.

  • De DISC- en drijfverenanalyse zijn naast het Nederlands ook in het Engels beschikbaar. De DISC-analyse is daarnaast ook in het Frans en Duits beschikbaar. De DISC teamanalyse is in het Nederlands en Engels beschikbaar.

  • Wij snappen heel goed dat je een beeld wilt hebben van hoe onze rapporten opgebouwd zijn en eruit zien. Kijk dan hier om de verschillende voorbeeldrapporten te downloaden.

Sluit je bij ons aan!

Maak vandaag je HRM Profielen account aan.

Wist je dat je bij HRM Profielen heel gemakkelijk jouw eigen account kunt aanmaken? Zo kan je direct analyses uitzetten. Handig toch?

Maak je account aan via de knop hieronder. Dit kost slechts 2 minuten: