Slider

Team

Het team van HRM Profielen

HRM Profielen gelooft in de kracht van een complementair team. Daarom besteden wij veel aandacht aan de samenstelling van ons team, waarbij wij  onze eigen profielen inzetten om tot de perfecte samenstelling te komen. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van ieders kwaliteiten en drijfveren.

Wim Speek

Wim Speek

In mijn rol als assessor, trainer en coach heb inmiddels duizenden deelnemers mogen begeleiden bij het vergroten van hun zelfinzicht en zelfbewustzijn middels DISC-gedrags- en drijfverenanalyses.

Daphne Reuzel

Daphne Reuzel

Mijn interesse in wat mensen bezighoudt en wat hen drijft, is er altijd al geweest. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om psychologie te gaan studeren.
.

Jülide Özdemir

Jülide Özdemir

Heb je vragen? Dan kom je bij mij terecht! Als accountmanager help ik je graag verder om alles uit DISC en drijfveren te halen.

Laura Lieverst

Laura Lieverst

Als relatiemanager bij HRM Profielen houd ik mij bezig met het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met klanten en leveranciers.

Jesse Hermsen

Jesse Hermsen

Als officemanager kan ik mijn passie voor planning en organisatie gebruiken om orde te scheppen en daarmee het leven van anderen gemakkelijker te maken.

Mark van de Kaa

Mark van de Kaa

De wereld van online marketing, daar krijg ik energie van! Als online marketeer ga ik mij richten op het online speelveld, waar creativiteit en strategie samenkomen!

Sandra Kok

Sandra Kok

Ik neem je graag mee in de wereld van DISC en drijfveren tijdens de certificering- en verdiepingstrainigen bij HRM Profielen.

nieuwe-collega

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talent. Benieuwd naar de vacatures die we op dit moment open hebben staan?