Slider

Team

Het team van HRM Profielen

HRM Profielen gelooft in de kracht van een complementair team. Daarom besteden wij veel aandacht aan de samenstelling van ons team, waarbij wij  onze eigen profielen inzetten om tot de perfecte samenstelling te komen. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van ieders kwaliteiten en drijfveren.

Wim Speek

Wim Speek

In mijn rol als assessor, trainer en coach heb inmiddels duizenden deelnemers mogen begeleiden bij het vergroten van hun zelfinzicht en zelfbewustzijn middels DISC-gedrags- en drijfverenanalyses.

Mariëlle Pesch

Mariëlle Pesch

Als directiesecretaresse ondersteun ik bij de bedrijfsvoering van onze bedrijvengroep. Dit varieert van het opstellen van financiële rapportages tot het verbeteren van onze processen en communicatie met leveranciers.

Sandra Kok

Sandra Kok

Als expert en trainer, neem ik je graag mee in de wereld van DISC en drijfveren tijdens de certificering- en verdiepingstrainigen bij
HRM Profielen.

Carlijn Koedijk Accountmanager HRM profielen ons team

Carlijn Koedijk

Vragen over een uitgezette analyse of wil je meer informatie over certificeringstrainingen?  Dan kom je bij mij terecht! Als Team Lead Sales help ik je graag om alles uit DISC en Drijfveren te halen.

Jesse Hermsen

Jesse Hermsen

Als officemanager kan ik mijn passie voor planning en organisatie gebruiken om orde te scheppen en daarmee het leven van anderen gemakkelijker te maken.

Mark van de Kaa

Mark van de Kaa

De wereld van online marketing, daar krijg ik energie van! Als online marketeer ga ik mij richten op het online speelveld, waar creativiteit en strategie samenkomen!

Tom de Waard Online Marketeer

Tom de Waard

Online marketing is mijn passie! In mijn functie als online marketeer bij HRM Profielen zorg ik voor de optimale digitale reis voor elke websitebezoeker.

nieuwe-collega

Word jij onze nieuwe collega?

We zijn een groeiende organisatie en zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuw talent. Benieuwd naar de vacatures die we op dit moment open hebben staan?