Slider

Daphne Reuzel

Daphne Reuzel

Consultant & Content Specialist bij HRM Profielen

Mijn interesse in wat mensen bezighoudt en wat hen drijft, is er altijd al geweest. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om psychologie te gaan studeren. Als arbeids- en organisatiepsychologe heb ik veel werkervaring opgedaan in de selectie en als assessmentcenterconsultant. Vanuit deze rol keek ik in hoeverre deelnemers geschikt waren voor een bepaalde functie. Daarbij keek ik niet alleen vanuit het perspectief van de organisatie maar ook vanuit de deelnemer. Ik geloof er namelijk in dat iemand pas echt gelukkig wordt als hij of zij werk doet wat ook daadwerkelijk bij degene past.

Met behulp van de DISC- en drijfverenanalyses kan je mensen inzicht geven in hun voorkeursgedrag en wat hen beweegt. Het is mooi om bij anderen een stuk bewustwording te creëren. Dit kan hen helpen om de juiste keuzes te maken en duidelijk te krijgen wat iemand echt graag wil. Daarbij vind ik het waardevol dat we het vanuit een positieve context benaderen. Het is niet goed of fout, het gaat erom dat iemand het beste uit zichzelf haalt en op een plek zit waar iemand zijn kwaliteiten kan inzetten.

Sinds 2018 ben ik met veel plezier als consultant en content specialist bij HRM Profielen werkzaam. Ik ben het aanspreekpunt voor onze klanten en help hen bij het gebruik van ons systeem. Daarnaast houd ik mij bezig met content voor onder andere de website, nieuwsbrieven en nieuwe producten van HRM Profielen om onze diensten nog beter te maken.