Slider

Sandra Kok

Sandra Kok

DISC & Drijfveren expert\trainer bij HRM Profielen

Sinds januari 2023 heb ik mij vol trots aangesloten als trainer bij HRM Profielen. Waarom als trainer? Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest als leidinggevende bij een grote Nederlandse bank heb ik de sprong gewaagd om mijn carrière voort te zetten als trainer en coach. Persoonlijke ontwikkeling vind ik mijn hele leven al heel belangrijk. Zowel voor mijzelf, als voor mijn omgeving. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar mijn eigen “why”, mijn persoonlijk missie. En die heb ik gevonden: ‘een duurzame bijdrage leveren aan de ontwikkeling van personen en groepen’.
Duurzaam in de zin van lange termijn plezier hebben van deze ontwikkeling. In mijn trainingen zoek ik altijd samen met jou naar hoe je iets wél kunt toepassen, wat het je wél kan opleveren en waarom je iets wél (en dus ook niet) zou doen.

Wat ik dan doe?
De HRM DISC- en drijfveren profielen gebruik ik reeds sinds 2015 in de aansturing van mijn managementteams. Het is een fantastisch hulpmiddel voor vele doeleinden en dus ook om mensen en groepen beter in hun kracht te zetten. Het geeft persoonlijke inzichten en daarmee ook houvast om van inzicht tot actie te kunnen komen. Zowel voor jezelf als in de verbinding met anderen.
De trainingen die ik bij HRM Profielen verzorg zijn o.a. de certificeringstrainingen DISC en drijfveren zowel op open inschrijving als in-company. De verdiepingstrainingen: DISC in teams, Drijfveren in teams en natuurlijk alle overige verdiepingstrainingen. Daarnaast geef ik DISC-workshops on-boardingtrainingen en uiteraard als kers op de taart pakken we samen teamontwikkelingsvraagstukken op.

Hoe doe ik de dingen die ik doe? Mensen typeren mij als inspirerend, enthousiasmerend, verbindend, laagdrempelig, pragmatisch en resultaat gericht. Ik creëer veiligheid en vertrouwen. Zo doe ik dat dus.

Waarom ik dit doe bij HRM Profielen? HRM Profielen zie ik als zeer professioneel, laagdrempelig, enorm betrokken en servicegericht. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Ik ben blij en trots dat ik daar onderdeel van ben en mijn steentje mag bijdragen aan de verdere ontwikkeling.

Zie ik jou binnenkort?

Wat je waarschijnlijk niet van Sandra weet:

Gek op: mij hond Bowie
Wil ooit: Scandinavië & Canada
Hobby’s: stedentrips, lekker eten en varen met de sloep
Lievelingseten: Italiaans
Leuk feitje: je mag mij voor oesters of haring wakker maken!