Header Tom de Waard

Wim Speek

Wim Speek

Partner bij HRM Profielen

In mijn rol als assessor, trainer en coach heb ik inmiddels duizenden deelnemers mogen begeleiden bij het vergroten van hun zelfinzicht en zelfbewustzijn, middels DISC-gedrags- en drijfverenanalyses. Ik vind de DISC- gedragsanalyse een prettig instrument om inzicht te krijgen in iemands gedragsstijl; hoe uit zich de waarneembare interactie van deze persoon met de buitenwereld? Drijfveren zijn echter nog waardevoller; deze verklaren veelal wat iemand motiveert en waarom hij of zij in beweging komt. De combinatie van beide analyses maken duidelijk wat iemand graag wil en hoe de persoon dat wil bereiken.

In 2015 ben ik samen met het team van HRM Profielen gestart met het toegankelijk maken van DISC- en drijfverenanalyses voor een breder publiek. Met ons team hebben we keihard gewerkt aan het ontwikkelen en valideren van onze eigen analyses. En met succes! De enorm positieve reacties van onze deelnemers bezorgen ons veel energie en dat is nodig, want online analyses zijn nooit af! We blijven steeds door ontwikkelen, testen, valideren en verbeteren.

Als partner bij HRM Profielen ben ik commercieel aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Daarnaast verzorg ik met veel plezier de DISC- en drijfverencertificatietrainingen.

Wat je waarschijnlijk niet van Wim weet:

Gek op: lol maken met vrienden
Wil ooit: ijskarten in Finland
Hobby’s: golfen & hardlopen
Lievelingseten: Italiaanse traditionele keuken
Leuk feitje: vind het leuk om van niets, iets te maken