Training en opleiding

Wat zijn de mogelijkheden in training en opleiding?

HRM Profielen is een opleidingsinstituut met 20+ jaar ervaring in DISC en drijfveren. Naast de certificeringstrainingen bieden wij diverse verdiepingstrainingen aan. Alle trainingen worden ook incompany gegeven. Klik hieronder voor meer informatie.

Certificering

Onze certificeringstrainingen zijn erop ingericht om jou gedegen kennis bij te brengen van de theorie achter onze analyses. Daarnaast leer je de analyses correct en effectief toe te passen.

Verdieping

Onze verdiepingstraining is erop ingericht om jouw kennis over de theorie verder te verdiepen. Het gaat hier om trainingen voor de (HR-)professionals welke al de nodige expertise en ervaring hebben.

Incompany

We kunnen ons goed voorstellen dat je als organisatie het liever in één keer goed inricht. Stel jouw ontwikkelprogramma op maat samen op basis van de behoefte die speelt binnen de organisatie.

Waarom kies je voor HRM Profielen?

Wij vinden dat zelfinzicht en bewustwording voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom zijn onze analyses laagdrempelig, betrouwbaar en voor een brede groep inzetbaar. Onze trainingen zijn er dan ook op gericht om de analyses op een praktische manier in te zetten. De voordelen op een rij:

  • Afwisselende training met aandacht voor theorie en praktische oefeningen;
  • Kleine groepen waardoor er ruimte is voor inbreng en feedback;
  • Onze trainers (met 20+ jaar praktijkervaring) weten je enthousiast en inspirerend mee te nemen;
  • HRM Profielen is een servicegerichte organisatie; ook na de training staan we voor je klaar;
  • En niet onbelangrijk: toegankelijke tarieven.

Al bekend met DISC en drijfveren? 

Mogelijk ben je al bekend met DISC en drijfveren en wil je meer weten over de mogelijkheden die we als organisatie jou te bieden hebben. Stel jouw vraag via ons contactformulier, mail naar info@hrmprofielen.nl of bel naar 085 876 97 41.