Verdiepingstraining

Een verdiepingstraining bij HRM Profielen is bedoeld als aanvulling op de certificering. Je bent al bekend met DISC en/of drijfveren, maar wilt jouw vaardigheden in het toepassen van onze analyses verdiepen. We bieden trainingen aan vanuit verschillende vakgebieden. Op deze manier kan je nog meer impact realiseren aan de hand van onze uitgebreide HR-instrumenten. Hieronder zie je welke trainingen er aangeboden worden:

Verdiepingstraining

DISC in Teams

Een actieve trainingssetting waarin je leert hoe je de DISC analyse en teamanalyse DISC kan inzetten en toepassen bij teamontwikkeling.

Verdiepingstraining

Drijfveren in Teams

Een actieve trainingssetting waarin je leert hoe je de drijfverenanalyse kan inzetten en toepassen bij de ontwikkeling van teams in organisaties.

Verdiepingstraining

DISC en Recruitment

Een interactieve training waarbij je direct aan de slag gaat met het DISC gerelateerd vacatures schrijven, sollicitatiegesprekken voeren en nog veel meer.

  • De kosten bedragen € 749,- per verdiepingstraining. Kijk op deze pagina naar de verschillende trainingsdata.

  • Omdat het om een verdiepingstraining gaat, is het noodzakelijk om gecertificeerd te zijn. Op deze manier beschik je over de nodige algemene kennis en kan er tijdens de training ook daadwerkelijk de diepte in gegaan worden.

  • De verdiepingstrainingen bevatten veel praktische oefeningen en er is veel interactie. Daarom worden deze trainingen alleen fysiek aangeboden op onze locatie in Ressen. Het is dus niet mogelijk om online aan te sluiten.

Leer hoe DISC en drijfveren je kunnen ondersteunen in het vinden van de perfecte kandidaat voor jouw organisatie.

Verdiepingstraining recruitment op basis van DISC

Een interactieve training waarbij je direct aan de slag gaat met het toepassen van DISC. Je leert DISC gerelateerde vacatures schrijven, sollicitatiegesprekken voeren en nog veel meer.

Ben je (interim)recruiter of in jouw functie veel bezig met activiteiten rondom werving en selectie? Of ben je op een andere manier betrokken bij het aantrekken van nieuw talent voor jullie organisatie of klanten?

Mogelijk merk je dat het aantal kandidaten dat reageert beter kan of dat je niet altijd de juiste kandidaten aantrekt. Wellicht wil je leren om tijdens gesprekken nog beter aan te sluiten op de ander om te bepalen of een kandidaat een goede match is met de organisatie.

Onze DISC recruitment verdiepingstraining  is dan mogelijk een waardevolle aanvulling voor jou. Lees wat je mag verwachten via onderstaande button.

Verdiepingstraining DISC in teams

Een actieve trainingssetting waarin je leert hoe je de DISC (team)analyse kan inzetten en toepassen bij teamontwikkeling.  

Voor trainers, teamcoaches, HR-managers of andere HR-professionals die te maken hebben met teamontwikkeling of andere vormen van teamtrainingen. Je leert nieuwe werkvormen en zo nog meer uit de DISC analyse te halen.

Daarnaast wordt er tijdens de training veel aandacht besteed aan het werken met de teamanalyse DISC en leer je werken met de DISC mat. Welke teamrollen zijn er te onderscheiden? En zijn sommige rollen over óf onder vertegenwoordigd binnen je team? Hoe ga je hier op een goede manier mee om?

Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verdiepingstraining ‘DISC in teams’. Lees wat je mag verwachten vanuit ons via onderstaande button.

Verdiepingstraining drijfveren in teams

Een actieve trainingssetting waarin je leert hoe je de drijfverenanalyse kan inzetten en toepassen bij de ontwikkeling van teams. 

Voor trainers, teamcoaches, HR-managers of andere HR-professionals die te maken hebben met teamontwikkeling of andere vormen van teamtrainingen die daarbij de drijfveren willen leren inzetten.

Tijdens de training leer je verschillende werkvormen van drijfveren en hoe je deze kan toepassen. (nog aanvullen)

Dit en nog veel meer ontdek je tijdens de verdiepingstraining drijfveren in teams. Lees wat je mag verwachten vanuit ons via onderstaande button.

De meerwaarde van onze trainingen

Voor HR-professionals, recruiters, trainers en coaches een toegankelijk instrument dat kan ondersteunen bij persoonlijke ontwikkeling, recruitment, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. De voordelen van trainingen bij HRM Profielen:

  • Interactieve trainingsetting (max. 10 deelnemers);
  • Je ontvangt werkvormen en trainingstools om te gebruiken binnen jouw werkzaamheden;
  • Certificaat en digitaal keurmerk;
  • Servicegericht; ook na de training zijn wij er om je te helpen.