EDITHWERKT

Edith Blok
Loopbaancoach en adviseur talentontwikkeling
06 53979284

Vergroot je werkgeluk!

EDITHWERKT biedt begeleiding bij instroom, doorstroom en uitstroom in werk en ontwikkeling van talent. Hierin richt ik mij zowel op particulieren als bedrijven. Streef je naar meer werkgeluk, een switch of stap in je carrière of wil je praktische hulp bij het opstellen van je cv of het schrijven van een goede motivatiebrief? Ik help je graag en met veel plezier!

Wie is Edith?

Met 25 jaar werkervaring in commercie, marketing, management, arbeidsbemiddeling en begeleiding van senior professionals ben ik een resultaatgerichte coach en adviseur. Als gecertificeerd netwerkpartner van HRM Profielen geef ik training en advies in DISC gedrag en Drijfveren analyses. Mijn passie is het verbinden van mensen en het ontwikkelen van talent. Ik gun iedereen werk waar je voldoening uit haalt in een werkomgeving waarin kwaliteiten tot hun recht komen. Ik bied je een luisterend oor, goede tips, iemand die jou de juiste vragen stelt om te komen tot heldere inzichten en bewustwording over je kwaliteiten en kansen in je huidige job of in de arbeidsmarkt.

Hoe, wat, waar?

Een coachtraject bestaat uit gemiddeld 4 tot 6 sessies van 1,5 uur. Afhankelijk van je woonplaats en mobiliteit kan ik gebruik maken van diverse locaties in Nederland en treffen we elkaar in een rustige en vertrouwelijke omgeving. Het is ook mogelijk om (een deel) van de afspraken online te laten plaatsvinden.

Mijn aanbod

Loopbaan coaching, outplacement, DISC Gedrag en Drijfveren analyse, coaching on the job, cv check en sollicitatietraining, werving en selectie, talentontwikkeling.

Diensten

Coaching
HR-advies
Loopbaanbegeleiding
Training
W&S/Recruitment

Terug

Onderscheidend vermogen
De beste analyses
Jouw groei staat voorop