Teamanalyse DISC

De teamanalyse DISC is een uitgebreid rapport dat een volledig beeld geeft van een teamsamenstelling. Deze analyse wordt samengesteld aan de hand van de individuele DISC-analyses van de deelnemers. Ben je trainer of HR-professional, dan is dit instrument een mooie aanvulling als het gaat om trainingen gericht op samenwerking, communicatieverbetering of teamontwikkeling. Op eenvoudige wijze krijg je inzicht in de teamsamenstelling; wat zijn sterke en ontwikkelpunten, waar ligt de kracht van het team en welke teamrollen worden en al dan niet vervuld? Allemaal onderwerpen die terug te lezen zijn het teamrapport. HRM Profielen vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren maar wel altijd tegen een toegankelijk tarief. Wil je meer weten over onze dienstverlening en wat wij voor je kunnen betekenen? 

Bel 085 786 97 41 of vul het contactformulier in

Teamanalyse DISC inzetten, hoe werkt het?

Wil jij de teamanalyse DISC gaan integreren in jouw werk? En ben je benieuwd wat de teamanalyse DISC precies inhoudt? Hieronder lees je meer over de opbouw van de teamanalyse en wat er voor nodig is om bij HRM Profielen de teamanalyse in te kopen.

VOORBEELDRAPPORT

Opbouw teamanalyse

De teamanalyse wordt samengesteld aan de hand van individuele analyses. Deze rapportage bevat de volgende onderwerpen:

  • Primaire stijloverzicht
  • De 8 teamrollen
  • Kwaliteiten en ontwikkelpunten team
  • Het teamprofiel
  • Aantekeningen
  • Teamactieplan

De teamanalyse stel je samen door deelnemers toe te voegen die eerder een DISC-analyse hebben ingevuld. Deze analyse is alleen toegankelijk voor onze netwerkpartners.

Netwerkpartner worden

Er zijn twee manieren om bij HRM Profielen netwerkpartner te worden. Ben je geïnteresseerd maar nog niet bekend met de materie? Dan kan je bij ons een certificeringstraining volgen. Ben je al elders gecertificeerd, dan kan je direct netwerkpartner worden. Wij bieden daarbij een interessante overstapservice aan.

Certificering bij HRM Profielen: Ben je professional en wil je gaan leren werken met de DISC-analyse? Dan is het mogelijk om een certificeringstraining te volgen. Een dag waarbij je leert de analyse te interpreteren, na te bespreken en te integreren in je werk. Op deze manier haal je het meeste uit het DISC-model en het stelt je in staat om de analyse op een professionele wijze in te zetten in je werk.

Al elders gecertificeerd: Heb je de certificering ergens anders gevolgd en al de nodige ervaring met de DISC-analyse, dan is het in veel gevallen mogelijk om rechtstreeks netwerkpartner te worden. Voor het opstellen van de teamanalyse is het nodig dat de deelnemers via HRM Profielen de analyses hebben ingevuld. Mocht je al elders de analyses hebben uitgezet, dan bieden wij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier over te stappen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wil je meer weten?

Ben je enthousiast en wil je graag meer weten over de toepassingen en mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of bel ons via 085 876 97 41. Wij helpen je graag verder!

Onderscheidend vermogen
De beste analyses
Jouw groei staat voorop